ALE 46 %
  • Ylistys muuttaa kaiken - Darlene Zschech
  • Ylistys muuttaa kaiken - Darlene Zschech

Ylistys muuttaa kaiken

Darlene Zschech

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 15,00 28,00 €
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaKKJMk

Julkaistu2018

Sivumäärä382

Koko135 x 210 x 25 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789527058381

Ylistä Jumalaa ja kunnioita Häntä.

On helppoa ylistää Herraa sunnuntaiaamun kokouksessa seurakunnan bändin soittaessa kauniita hengellisiä lauluja. Sen jälkeen koittaa kuitenkin harmaa arki - puuduttavat työmatkat aamuruuhkassa, pyykkikasat ja muut ikävät kotiaskareet. Miten pystymme säilyttämään kiitollisen mielen arjen paineissa?

Darlene Zschech on koko elämänsä opettanut uskovia ylistämään Jumalaa. Mutta mitä ylistys todellisuudessa on? Ylistyksen tulisi vallata koko olemuksemme ja kaiken, mitä teemme. Jos näin on, se muuttaa työmme, ystävyyssuhteemme, seurakuntamme ja perheemme. Se tarkoittaa elämistä Jumalan läsnäolossa kaikissa tilanteissa.

Opi elämään kiitollisin mielin ja Jumalaa ylistäen. Tulet hämmästymään siitä vapaudesta ja päämäärätietoisuudesta, jonka se tuo mukanaan.Ystäväni Darlenen tapaaminen on aina yhtä innoittavaa. Tässä kirjassa hän kertoo kokemistaan vaikeista ajoista ja niiden kautta opettaa sekä rohkaisee meitä. Ylistyksellä on suuri vaikutus koko elämäämme. Suosittelen tätä kirjaa kaikille, mutta etenkin ylistyksestä kiinnostuneille.

Michael W. Smith, laulaja ja lauluntekijä

Darlene Zschechin laulut ovat koskettaneet ihmisiä kaikkialla maailmassa. Tämä kirja kertoo, miten voimallista ja tärkeää ylistys todella on. Ylistys on enemmän kuin vain laulamista - se on suorastaan elintärkeää! Suosittelen lämpimästi kaikille tätä mahtavaa kirjaa.

Chris Tomlin, laulaja ja lauluntekijä

Tuotenumero: 9789527058381

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.