Virtoja erämaassa

Lettie B. Cowman

Hinta: 25,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaAikamedia

Sivumäärä411

Koko120 x 190 x 27 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789516069220

Rakastettu hartauskirja, jossa on lohduttava ja rohkaiseva raamatunkohta vuoden jokaiselle päivälle. Teos on ajaton ja puhutteleva vuodesta toiseen. Se syntyi 1910-luvulla, kun lähetystyöntekijäpariskunta Charles ja Lettie Cowman kokivat elämässään raskaita aikoja. Miehensä kuoltua Lettie B. Cowman kokosi Jumalalta saamansa lohdutuksen sanat kirjaksi, joka on vuosikymmenien ajan tuonut lohtua ja toivoa ihmisille ympäri maailman.

Tuotenumero: 9789516069220

Arvostele tämä tuote

29.04.2020 - J-P

Sisältää ikäviä "google-translator-tyyppisiä" käännösvirheitä, jopa useampia solmussa olevia virkkeitä saman päivän hartaustekstikappaleessa. Kirja soveltuu sellaiseen julkiseen käyttöön, jossa hartaudenlukija ehtii lukea koko päivän tekstin ajatuksella, ymmärtääkseen että mitä Lettie B. Cowman tarkoittanee hartaustekstikappaleessaan, ettei tarvitse takellella eikä "selostaa omin sanoin" niin sanotusti suorassa lähetyksessä.

Tietysti esimerkiksi näin korona-aikaan jos itse tai kaveri elää jossain eristyssellin kaltaisissa olosuhteissa, niin kyllä tällaisetkin tekstit varmasti rauhoittavat mieltä.

Englanninkielinen versio 'Streams in the Desert' on saanut valtavan hyvät arvostelut, joten henkilökohtaiseksi hartauskirjaksi itselle tai lahjaksi ystävälle voisin suositella sitä lämpimästi, vaikken itse olekaan päässyt lukemaan. Luulisin, että tämän suomenkielisen 2/2020 painoksen epäonnistuminen on johtunut koronakiireestä, että on ollut pakko saada kirja painoon ulkomailla ennenkuin rajat menee kiinni. Ikävä kyllä tällä kertaa on käynyt näin ohraisesti.