ALE 10 %
  • Viisi toimintahäiriötä tiimissä

Viisi toimintahäiriötä tiimissä

Patrick Lencioni

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 30,60 34,00 €
Määrä: kpl
Collector

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaPäivä

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN 9789524756839

Kathryn Petersen on Decision Tech -yhtiön tuore toimitusjohtaja. Hän kohtaa heti äärimmäisen haasteen: johtotiimissä on kitkaa, joka uhkaa koko yhtiön toimintaa. Saako Kathryn tiimin puhaltamaan yhteen hiileen? Saako hän potkut? Kaatuuko yhtiö?

Patrick Lencionin kertomus kuvitteellisesta huipputeknologiayrityksestä tempaa mukaansa. Kathrynin taitava eteneminen tiiminrakentajana on aika ajoin kuin eleetöntä mutta jännittävää shakinpeluuta. Jokainen siirto on harkittava tarkkaan, virheisiin ei ole varaa.
Kertomuksen edetessä avautuvat tiimin viisi perusheikkoutta, toimintahäiriötä, jotka on saatava korjattua. Samat häiriöt haittaavat monien tosielämän tiimien toimintaa - parhaimpienkin. Kirjan lopussa onkin ytimekäs yhteenveto ja käytännön ohjeita toimintahäiriöiden poistamiseksi ja tiimityön tehostamiseksi.


Valtit:
-Jännittävä kertomus liikemaailmasta!
-Käytännön neuvoja tiimityön tehostamiseksi

Kohderyhmät:
-Johtajat, tiiminvetäjät
-Miehet ja naiset


Patrick Lencioni on liikkeenjohdon asiantuntija, konsultti, puhuja ja menestyskirjailija. The Table Group -yrityksen perustajana ja johtajana hän on antanut neuvontaa sekä yritysten toimitusjohtajille ja johtotiimeille että seurakuntien ja yleishyödyllisten järjestöjen johtajille. Lencionin näkemyksistä ja toiminnasta on kirjoitettu useissa liike-elämän julkaisuissa. Häneltä on julkaistu aiemmin teos Avoimeksi riisuttuna (Päivä 2011).

Tuotenumero: 9789524759748

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.