Viidakosta kuuluu JUHUU…

Sylvie Misslin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 23,00
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaLasten Keskus

Julkaistu2018

Sivumäärä36

Koko320 x 225 x 12 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN 9789522889652

Kun ystävykset Mirella ja Petja kuulevat viidakosta outoa kiljuvaa ääntä, heitä ei pidättele mikään. Äänen alkuperä on selvitettävä! Viidakon siimeksessä kuitenkin eksyy helposti, ja seikkailijat tarvitsevat lukijan apua löytääkseen etsimänsä. Matkan varrella ystävykset kohtaavat yhden jos toisenkin vastuksen, kuten repsottavan riippusillan, piraijajoen, varastelevan apinan, noidan - ja jopa laavaa syöksevän tulivuoren. Mutta selviääkö arvoituksellisen äänen salaisuus lopulta?

Henkeäsalpaavan jännittävä ja hauska kirja tempaa pienet lukijat mukaansa selvittämään viidakon mysteeriä. Lukijat saavat ratkaista, mihin suuntaan tarina jatkuu - ja niinpä lukukokemus voi olla uusi joka lukukerralla! Interaktiivisen kirjan reunassa olevat selkeät koodit auttavat suunnistamaan. Kirja soveltuu loistavasti saduttamiseen ja oman kerronnan innoittajaksi.

Sylvie Misslin (s. 1963) on Strasbourgissa asuva lastenkirjailija. Toimittuaan pitkään puheterapeuttina hän alkoi kirjoittaa lapsille kirjoja, jotka herättävät oivalluksia ja oppimista.
Amandine Piu (s. 1982) on Strasbourgissa asuva taiteilija, jonka raikkaissa kuvissa on runsaasti väriä ja huumoria sekä ripaus runollisuutta.

Tuotenumero: 9789522889652

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.