Vievätkö tunteesi sinua?

Joyce Meyer

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 24,00
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaKuva ja Sana

Julkaistu2.p. 2015

Sivumäärä224

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789515852366

Miten sinä ymmärrät tällaisen Raamatun tekstin: "Vihastukaa, mutta älkää syntiä tehkö. Älkää antako auringon laskea vihanne yli."

Joyce Meyer joutui käsittelemään tätä tekstiä sisimmässään päivänä, joka alkoi vahvalla riidalla aviopuolison kanssa. Illalla Joycen oli määrä saarnata tuhansille. Vihastumisen aiheuttama syyllisyys painoi raskaana. Sitten Jumala alkoi puhua.

Efesolaiskirjeen tekstin kautta Herra osoitti minulle vihan vain olevan yksi itsensä Jumalan ihmiseen luomista tunteista, Joyce kuvailee. Tuntiessamme sairaudelle ominaista kipua meitä varoitetaan jostakin kehoamme uhkaavasta. Tunteen tulee johtaa toimenpiteisiin. Vihastumisemme voi olla seuraus esimerkiksi kohdallemme tulleesta vääryydestä. Kaksi valtaa taistelee tunteiden vaikutuksesta meihin. Vihollinen haluaisi sitoa meidät vihantunteeseemme loppuelämäksemme. Viha orjuuttaisi meidät. Jumala, tunnemaailmamme luoja,  haluaa tuntemuksemme ohjaavan meidät käsittämään suurempia elämänkokonaisuuksia ja antaa pyynnöstämme meille voiman selvittää tunteeseemme vaikuttavat alkutekijät.

Sinun tunteillasi on ratkaiseva vaikutus mahdollisuuksiisi elää onnellista, tervettä ja menestyksellistä elämää. Kaikki tunteet rakkaudesta ja ilosta vihaan ja pelkoon ovat merkityksellisiä. Jumala auttoi minua kirjoittamaan tämän kirjan auttaakseni sinua hallitsemaan tunteitasi niin, että ne täydentävät elämääsi määräämättä sen suuntaa.


On vaarallista jättää huomioimatta omia tunteitaan! Tämä opetus kulkee sivu sivulta tässä kirjassa. Meidät on ihmisenä varustettu kyvyllä kokea tiettyjä tunteita juuri tiettyä tarkoitusta varten. Tehtävämme ei ole niinkään yrittää päästä niistä eroon, vaan oppia käsittelemään niitä.
- Pirkko Jalovaara
 

SISÄLLYS

Esipuhe
Johdanto
1. Miten voit lakata olemasta tunteidesi vietävänä
2. Haavoittuneiden tunteiden tervehtyminen, osa 1
3. Haavoittuneiden tunteiden tervehtyminen, osa 2
4. Tunteet ja anteeksiantamisen prosessi
5. Mielialan vaihtelut
6. Masennuksen ymmärtäminen ja voittaminen
7. Hän virvoittaa minun sieluni
8. Häpeän juuret
9. Läheisriippuvuuden ymmärtäminen
10. Sisäisen lapsen löytäminen

Loppusanat
Lähdeviitteet
Lähteet

Tuotenumero: 9789515852366

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.