Veljiä etsimässä

Veli Andreas

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 21,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaKuva ja Sana

Julkaistu1998

Sivumäärä278

Koko130 x 210 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9515850630

Piikkilanka ei pidätä! Legendaarinen taisteluhuuto legendaariselta mieheltä. Vuosikymmenestä toiseen hollantilaissyntyisen Veli Andreaan elämä ja työ on innoittanut kristittyjä pyhittämään elämänsä, taitonsa ja varansa vainottujen auttamiseksi Kiinassa, Afrikassa, nykyisin erityisesti viimeisen esiripun, islamin, takana - puhumattakaan entisestä neuvostokommunistisesta maailmasta.

Miljoonat Raamatut, kristilliset kirjat, evankelioimisvälineet ja humanitaarinen apu on saavuttanut kohteensa tiellä, jonka puolenvuosisataa sitten raivasi itsessään heikko ja voimaton hollantilaisnuorukainen kuplavolkkarin ratissa - Jumalan salakuljettajana. Uskonvapaustilanne maapallolla on tänään toinen kuin se voisi olla, ellei Veli Andreas olisi ollut kuuliainen taivaalliselle näylle.

Veljiä etsimässä on elämäkerta. Se on kuin Apostolien teot siirrettynä omalle vuosisadallemme. Nyt paljastuu miehen ja palveluelämän salaisuuksien salaisuus: "Elämäni kertomus ei ole kuvausta erityisistä lahjoista vaan kulkemisesta jokaisen avatun oven kautta." Veli Andreas tarttuu kovalla otteella kristittyjen kuvitelmiin siitä, että tarvitaan kutsumus johonkin erikoiseen, ennen kuin Jumalan ykkössuunnitelma toteutuu. "Sellainen on inhimillistä ajattelua, ei Jumalan suunnitelmaa. Olin tehdastyöläinen kun Jumala kutsui minut, ei seikkailuihin ympäri suljettua maailmaa, vaan yksinkertaisesti kuuliaisuuteen. Kuuliaisuus avasi suljetut ovet ja esirippujen takaiset maat. Tässä kirjassa jaan salaisuudet kanssasi. Kulje Jumalan kutsun tietä, etkä voi aavistaa, mitä alkaa tapahtua."

Veli Andreaan ensimmäistä myös suomeksi ilmestynyttä elämäkertateosta on myyty yli 10 miljoonaa kappaletta. Nyt Jumalan Salakuljettaja on kirjoittanut koko elämänsä tilityksen. Lahjakirja vailla vertaa!

Tuotenumero: 9515850630

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.