Uusia alkuja : Arkielämää Ling Oissa

Elina Veikkola

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 7,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaSuomen Lähetysseura

Julkaistu2010

Sivumäärä112

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789516243972

Tämä kirja kertoo elämästä, Jumalasta ja lähetystyöstä hongkongilaisten nuorten miesten parissa, kun miehet ponnistelevat päästäkseen irti huumeista. Kirjassa puhuvat Suomen Lähetysseuran Hongkongin huumetyön keskuksissa elämäänsä muutosta hakevat miehet sekä heidän rinnallaan kulkeneet suomalaiset ja hongkongilaiset työntekijät. Heidän kertomansa on koottu tuokiokuviksi ja tunnelmiksi huumevieroitus- ja kuntoutustyön vaiheista, työn arkisista iloista ja suruista. Selviytymistarinat, samoin kuin murhe nuoren elämän menettämisestä, kuuluvat todellisuuteen, jota kirja valottaa. Ling Oi-keskuksen työn perusta rakentuu rakkaudelle ja anteeksiannolle, jonka juuret ovat uskossa Jumalan armoon ja muutosvoimaan.

Kirjassa käsitellään samanaikaisesti sekä Ling Oin nuorten miesten eli veljien oman elämän kokemuksia että Ling Oi-keskusten työn vaiheita kuluneen 40 vuoden ajalta. Arjen todellisuus ja tunteet ovat kirjassa esillä käsitellen tunteiden koko kirjoa: häpeää, salaisuuksia, rikkinäisyyttä, kuolemaa, uuden syntymää sekä onnea. Myös muutamien veljien perheenjäsenet kertovat yhteisestä elämästä vaimon, äidin tai sisaren näkökulmasta.
Kirjan monet äänet tuo kuuluviin Elina Veikkola, Suomen Lähetysseuran Hongkongin-työntekijä, joka haastatteli puhujat kasvokkain tai kirjeitse.

Tuotenumero: 9789516243972

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.