Usko ja tiede

Pauli Ojala, Pekka Reinikainen ym.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 22,00
Määrä: kpl

KustantajaTV7 Kustannus

Julkaistu2018

Tietoperusteita luomakunnan älykkäälle suunnittelulle

Haluamme kristittyinä tuoda esille näkökulmaa, jonka mukaan Jumala loi maailman. Tieteen tulosten arviointi ja tulkinta luomisnäkökulmasta on erittäin perusteltua sekä luo vahvan ja oikeutetun tietoperustan luonnontieteelliselle ajattelulle ja tutkimukselle. Pohdimme erityisesti viime aikoina keskeiseksi nousseita tietoteoreettisia argumentteja sekä moniulotteisen informaation keskeistä roolia kaikkeuden ytimessä.

Aineeseen, energiaan, luonnonlakeihin ja erityisesti luonnon monimuotoiseen ekologiseen toimintaan sekä biologisen elämän kokonaisuuteen sisältyy monimutkaista täsmennettyä informaatiota, joka todistaa vakuuttavasti Luojan toiminnasta.

Kautta historian tutkijat ja ajattelijat ovat pysähtyneet pohtimaan informaation ja sen edellyttämän älykkyyden alkuperää ja ominaisuuksia. Alkutilanteen määrittelemättömyyden lisäksi ei materialistis-fysikaaliselta tasolta (eloton aine) voi luonnontieteellisin keinoin hypätä biologiselle (elävä solu) tai metabiologiselle (tietoisuus) tasolle pelkästään evoluutiotekijöiden avulla.

Tekijät: Pauli Ojala, Vesa Palonen, Pekka Reinikainen, Lennart Saari, Martin Stenberg, Mikko Tuuliranta

Lisää tietoa: http://uskojatiede.blogspot.com/


 

Tuotenumero: 9789529410033

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.