Ukulele kompista sooloon

Arto Julkunen, Markus Rantanen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 34,50
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaAviador

Julkaistu2018

Sivumäärä255

Koko279 x 218 x 21 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789527063484

Kaikenikäisten keskuudessa yleistynyt, yhteisöllisyyttä lisäävä ja hyvää mieltä tuottava ukuleleharrastus sai lisäpontta viime vuonna ilmestyneestä Suuresta ukulelekirjasta, jonka odotettu jatko-osa Ukulele kompista sooloon - tekniikkaa ja tarinoita ilmestyy syyskuussa! Kokeneiden ukulelekouluttajien ja -aktiivien laatima teos näyttää ukulelisteille yksityiskohtaisesti, miten jatkaa harrastuksessa eteenpäin.

Kirja käsittelee monipuolisesti eri musiikinlajeja ukulelen näkökulmasta sekä sitä, millaisin keinoin tavallinen säestäjä voi halutessaan vähitellen edetä melodioita ja sooloja esittäväksi solistiksi. Myös ukulelebasisteille ja yhtyesoitosta kiinnostuneille uutuuskirja tarjoilee tiiviin tietopaketin.

Osan ukulelekulttuurista muodostavat harrastajien omat kokemukset sekä tämän sympaattisen soittimen ympärille kietoutuneet lukuisat tarinat. Ukulele kompista sooloon - tekniikkaa ja tarinoita kertoo myös ukuleleharrastajien omista kokemuksista, jotka tarinoiden muodossa esitettyinä tekevät kirjasta myös hauskan ja nautinnollisen lukuelämyksen.

Tuotenumero: 9789527063484

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.