Turvallisesti Sinun

Jorma Laulaja

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 26,90
Määrä: kpl

KustantajaAurinko Kustannus

Julkaistu2011

Sivumäärä120

Koko125 x 180 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789522302427

Laulajan ytimekkäät tekstit ovat perinteisiä hartauksia, joihin liittyy sisältöä tukeva Raamatun kohta. Aiheet kulkevat elämän tärkeissä asioissa: vastuussa, vallassa, synnissä, elämän suunnassa ja Jumalan Sanassa. Lukija voi viettää hartauskirjan avulla oman hartaushetken joka viikko tai kääntyä kirjan puoleen aina kaivatessaan vahvistavaa sanaa.

Edellinen emerituspiispa Jorma Laulajan hartauskirja Tämän päivän matka on päässyt jo kolmanteen painokseen asti.

"Vuosilukuihimme kuuluu lisäys "jälkeen Kristuksen syntymän". Puolitoista vuosituhatta kristikunnassa on laskettu aikaa Vapahtajamme syntymästä. Mikä kummallisuus onkaan yleistynyt merkitsemistapa jaa  "jälkeen ajanlaskumme alun"! Puolueettomuutta sanotaan tavoiteltavan, mutta Kristusta väistellään. Hänen nimeään ei sovi mainita, mutta hänen syntymästään vuodet kuitenkin lasketaan.

Olet syntynyt tiettynä vuotena jälkeen Kristuksen syntymän. Syntymävuotesi ja nykyisen vuosiluvun mukana saat hengellisen lahjan. Synnyit anno Domini - Herran vuonna - ja tämä käsillä oleva vuosi on sinulle annus gratiae - armon vuosi - kuten vanha kristillinen sanonta on. Armo ja pelastus tulevat Kristukselta. Hän tahtoo kantaa sinua armollaan kautta vuosiesi ja pelastaa sinut iäiseen elämään asti."

Tuotenumero: 9789522302427

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.