ALE 66 %
  • Tien kulkijoita -nuottikirja

Tien kulkijoita -nuottikirja

Anna-Mari Kaskinen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 8,90 26,00 €
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaPäivä

Julkaistu2014

Sivumäärä184

Tuotemuotokierresidottu

ISBN/EAN9789524756723

Raamattupuisto olisi Vivamon alueelle levittäytyvä Raamattu-aiheinen puisto, jossa olisi sekä pysyviä näyttelyitä että vaihtuvia esityksiä. Puiston sesonkiaika olisi kesä, mutta toiminta jatkuisi ympäri vuoden.

Tällaisin sanoin esittelimme aikanaan ystäväni Kalevi Rautjoen kanssa unelmaa, josta oli kehittymässä Vivamon Raamattukylä.

Monet suunnitelmistamme ovat jo toteutuneet. Meillä on Luomisen puutarha omenatarhassa, meillä on Nooan arkki lammasaitauksessa. Meillä on vaihtuvia esityksiä Uudesta ja Vanhasta testamentista sekä vaellusnäytelmät, jotka keskittyvät kirkkovuoden suuriin tapahtumiin: jouluun ja pääsiäiseen.

Kaikki on tapahtunut nopeasti. Takana on kuitenkin pitkä kypsyttelyvaihe, jolloin unelma sai itää ja kasvaa kaikessa rauhassa. Välillä se joutui kovallekin koetukselle. Matka on vielä kesken, mutta yksi asia on varma: Raamattu on ehtymätön kertomusten lähde.

Raamattukylän jokaisessa näytelmässä on paljon lauluja ja musiikkia. Tähän kirjaan on koottu kaikkien Raamattukylän näytelmien laulut vuosilta 2004-2014. Ne kertovat ihmisistä erilaisissa elämäntilanteissa. Ne kertovat Jumalasta, joka ei ole kaukana kenestäkään meistä.
Tervetuloa musiikkimatkalle ikuisiin kertomuksiin!

Tuotenumero: 9789524756723

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.