Ternicol Colostrum

TerniCOL Colostrum on TerniCOL Sweden AB:lle GMB standardia (=korkein laatuluokitus) noudattaen valmistettu ravintolisä.

Raaka-aine saadaan ympärivuoden vapaasti ulkona suurissa laumoissa laiduntavista lehmistä, jotka syövät tuoretta heinää. Kaikki hormonien, antibioottisten ja rikkaruohon torjuntaan käytettävien aineiden käyttö on kielletty. Se puolestaan takaa että ternimaidossa ei ole edellä mainittuja jäämiä. Kun ternimaito on koottu talteen, vastasyntyneelle vasikalle annetaan sille kuuluva osa ja loput jäähdytetään. Siitä poistetaan maitosokeri, hera ja rasva ja lopputuote pastöroidaan (72 astetta, 15 sekunnin ajan).

Sen jälkeen tuote suihkukuivataan alhaisessa lämpötilassa, mikä takaa lopputuotteen bioaktiivisuuden säilymisen. TerniCOL ternimaitoa ei ole missään valmistusprosessin vaiheessa pakastettu. Ternimaitoa ei kuulu pakastaa, koska pakkanen muuttaa valmiin tuotteen molekyylirakennetta ja vaikuttaa sen bioaktiivisuuteen.

Ennen kuin ternimaitojauhe lähetetään markkinoille, se tutkitaan laboratoriossa, jotta varmistettaisiin, että tuote on vapaa kaikista kielletyistä aineista. Jos kaikesta huolimatta joku sellainen aine todetaan valmiissa tuotteessa, tuote tuhotaan välittömästi. Sitä joka on toimittanut ternimaidon, jossa kielletty aine esiintyi, uhkaa suuret sakot ja jatkotoimituskielto, kaikki siinä tarkoituksessa että tuottaja voisi taata 100% puhtaan raaka-aineen.

Hyväksytylle lopputuotteelle laaditaan tuoteanalyysitodistus, josta mm. ilmenee valmistuspäivämäärä, valmistuserä ja laboratorioanalyysitulokset.

Myydyimmät kategoriassa

Yhtään tuotetta ei löytynyt.

Tuotteita ei löytynyt.