Hyvää työtä - Jumalan työtovereina

Timothy Keller

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 34,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaPäivä

Julkaistu2015

Sivumäärä288

Koko134 x 210 x 24 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN 9789524757171

Timothy Keller osoittaa kirjassaan, kuinka Jumala kutsuu meitä kaikkia ilmaisemaan merkitystä ja tarkoitusta työmme ja uramme kautta.

Työmaailmassa on yhä enemmän kilpailuhenkisyyttä ja epävarmuutta, ja moni kyseleekin mielessään: Miksi oikein teen tätä työtä? Miksi se on niin hankalaa? Voinko vaikuttaa asiaan mitenkään?
Keller avaa raamatullisen näkökulman sellaisiin polttaviin kysymyksiin kuin:
• Mikä on työni tarkoitus?
• Miten voin löytää mielekkyyttä ja palvella asiakkaita työpaikalla, kun tahti on säälimätön ja takarajat painavat päälle?
• Miten voin hyödyntää taitojani kutsumuksessa, jolla on merkitys ja tarkoitus?
• Miten voin pysyä uskollisena arvoilleni ja silti menestyä työssäni?
• Miten tehdä vaikeita valintoja, jotka ovat välttämättömiä onnistuneella uralla?

Keller esittää syvällisiä oivalluksia ja usein yllättäviä neuvoja osoittaessaan lukijalle, että Raamatun viisaus on ratkaisevan tärkeää, kun pohdimme työhön liittyviä kysymyksiä. Itse asiassa kristillinen näkemys työstä — eli että teemme työtä palvellaksemme toisia, emme itseämme — voi luoda pohjan kukoistavalle työelämälle ja tasapainoiselle yksityiselämälle.
Keller osoittaa, että parhaaseen pyrkiminen, suoraselkäisyys, kurinalaisuus, luovuus ja intohimo työssä voivat auttaa toisia ja että niitä voidaan pitää jopa ylistyksen ilmauksina — eikä pelkästään oman edun tavoitteluna.

Timothy Keller on pastori ja kirjailija. Häneltä ovat ilmestyneet Päivän kustantamina kirjat Tuhlaaja-Isä (2010), Mihin Jumalaa tarvitaan? — Uskon ja skeptisyyden vuoropuhelua (2011) ja Kuninkaan risti (2013).

Tuotenumero: 9789524757171

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.