ALE 10 %
  • Tammen suuri satuaarre

Tammen suuri satuaarre

Ismo Loivamaa

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 33,30 37,00 €
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaTammi

Julkaistu2008

Sivumäärä190

Koko250 x 230 x 20 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789513141370

Satujen valtakunta on paikka, josta aina löytää aarteita, vaikka siellä kävisi kuinka usein tahansa. Aarteita, jotka voimme ottaa mukaamme ja ammentaa niistä iloa ja voimaa läpi koko elämän.

Tammen suuri satuaarre kuljettaa lukijan matkalle ympäri maailmaa ja tuo satujen valtakunnan jokaisen ulottuville. Mukana ovat rakastetut klassikot kuten Grimmin veljesten Tuhkimo, Ruusunen ja Lumikki, Perraultin Saapasjalkakissa, H. C. Andersenin Pieni merenneito, Tuhma Jussi sekä Prinsessa ja herne, Aisopoksen Jänis ja kilpikonna. Myös Elsa Beskow, Astrid Lindgren, Oscar Wilde, Margaret Mahy, Wilhelm Hauff, Viktor Rydberg ja monet muut kirjailijat tulevat lapselle tutuiksi tämän kokoelman satujen välityksellä.

Tammen suuri satuaarre on koko perheen yhteinen kirja, kuten muutkin tämän suositun sarjan teokset. Kokoelmassa on lähes kolmekymmentä satua eri puolilta maailmaa.

Kristiina Louhen kekseliäs ja lämmin kuvitus on tehty munatemperatekniikalla. Tuntuu kuin taiteilijan sivellin olisi saanut osansa satujen taikajauheesta, niin ainutlaatuisen kaunis ja upea on sen jälki.

Tuotenumero: 9789513141370

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.