ALE 10 %
  • Taltuta lievä tulehdus - Reijo Laatikainen

Taltuta lievä tulehdus

Reijo Laatikainen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 29,61 32,90 €
Määrä: kpl
Collector

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaKirjapaja

Julkaistu2019

Sivumäärä160

Koko220 x 162 x 15 mm

Tuotemuotoliepeelliset pehmeät kannet

ISBN/EAN9789523540682

Eroon piilevästä vaivasta ravinnolla ja elämäntavoilla 

Lievä tulehdus on salakavala vaiva, joka on osaltaan aiheuttamassa lähes kaikkia pitkäaikaisia kansansairauksiamme. Se voi vaikuttaa taustalla esimerkiksi tyypin 2 diabeteksen, sydän- ja verisuonisairauksien sekä Alzheimerin taudin puhkeamiseen. Lievää tulehdusta (low-grade inflammation) edistävät esimerkiksi vääränlainen ravinto, vähäinen liikunta, stressi, riittämätön uni ja lihavuus. Ruokavalio ja elämäntavat ovatkin tärkeitä lievän tulehduksen hillitsemiseksi.

Laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen kertoo, millaisilla ruokavalinnoilla voi ehkäistä ja vähentää lievää tulehdusta sekä pienentää kroonisten sairauksien riskejä. Tunnetusti terveelliset ravintotottumukset ja elämäntavat ovat kaiken perusta, mutta myös yksittäisillä ruokavalinnoilla on vaikutusta.

Reijo Laatikainen on laillistettu ravitsemusterapeutti, filosofian tohtori ja tunnettu ravitsemuksen asiantuntija muun muassa suositun bloginsa kautta. Hän on väitellyt viljojen ja toiminnallisten vatsavaivojen yhteydestä Helsingin yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta. Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. Pötyä pöydässä (2018), Syö hyvin, voi paremmin (2017, yhdessä Timo Joensuun kanssa) ja Herkän vatsan valinnat (2015).

Tuotenumero: 9789523540682

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.