Taivas täynnä sanoja

Irja Aro-Heinilä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 7,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaSuomen Lähetysseura

Julkaistu2009

Sivumäärä380

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN89516243835

Tämän kirjan rukouksia kumpuavat kiireisen arjen keskeltä, erilaisten ihmisten elämäntilanteista.

Pieni lapsi rukoilee, että isä palaisi kotiin. Toisaalla nuori poika kiittää hatullisesta rahaa, jolla hänelle saatiin jalat.

Arjen vaikeat tilanteeet eivät ole jääneet rukousta vaille. Myös kiitos saa pulputa kohti taivasta.

Irja Aro-Heinilän Taivas täynnä sanoja -kirja (Suomen Lähetysseura 2009) sisältää rukouksia jokapäiväiseen käyttöön. Kirjan elämänmakuiset rukoukset kumpuavat kiireisen arjen keskeltä. "Ajattelin, että en kirjoita mitään, minkä takana en ole sydämestäni, sielustani ja mielestäni. Alkoi tulla kovin arkisia rukouksia", Aro-Heinilä kertoo.
Irja Aro-Heinilä kertoo pelkäävänsä rukouksessa paljoja sanoja, muotokieltä ja hurskaita lauseita. Sen sijaan hänen rukouksissaan on usein uusia ja yllättäviä näkökulmia.

Kirjan rukouksissa puhuvat erilaiset ihmiset eri puolilta maailmaa. Pieni lapsi rukoilee, että isä palaisi kotiin. Nuori poika kiittää hatullisesta rahaa, jolla hänelle saatiin uudet jalat. Arjen vaikeat tilanteet eivät ole jääneet rukousta vaille. Myös kiitos saa pulputa kohti taivasta.

"Taivas on joka päivä täynnä Jumalaa kohti kurottuvia sanoja", Aro-Heinilä toteaa.

Pastori ja teologian tohtori Irja Aro-Heinilä työskentelee Suomen Lähetysseuran kasvatus- ja koulutusyksikön päällikkönä. Hän on vuodesta 2006 lähtien kirjoittanut joka päivä Päivän rukouksen Suomen Lähetysseuran verkkosivuille (www.mission.fi). Taivas täynnä sanoja -kirjan rukoukset on poimittu näiden yli tuhannen rukouksen joukosta. Uunituore rukous jokaiselle päivälle löytyy edelleen Lähetysseuran sivuilta.

"Rukoukset ovat syntyneet kovassa työn puristuksessa. Aikaa hiomiseen ei ole ollut, viisi minuuttia tai joskus kymmenen, ja se siitä. Useimmiten en ole tiennyt rukouksen aihetta silloin, kun olen avannut päivitettävän sivun. Olen vain alkanut jotakin, ja siihen se pyyntö tai kiitos on itsellenikin hämmästykseksi putkahtanut", Aro-Heinilä kertoo.

Irja Aro-Heinilältä on aiemmin ilmestynyt elämäkertateos Kaunis maa - Painosten herratar Hilja Haahti (Suomen Lähetysseura 2007).

Tuotenumero: 89516243835

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.