Taivaan tiellä

Seppo Suokunnas

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 29,90
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaAurinko Kustannus

Julkaistu2020

Sivumäärä80

Koko225 x 228 x 11 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789522307002

Taivaan tiellä -hartauskirja ilmestyy Pyhän kolminaisuuden päivänä 7.kesäkuuta. Kirjan hartaudet olen kirjoittanut kevään aikana mielessäni kaikki, joita levottomuus tämän ajan vuoksi vaivaa.

Juuri nyt, aikana, jolloin koko maailma on pois raiteiltaan yhtäkkisen pandemian vuoksi, tarvitsemme Jumalan ja lähimmäisten rakkautta ja uskoa Jumalaan, jolla on voima ja valta maailman kohtaloon. Uskon, että tekstini tuovat sinulle lohtua ja toivoa.

Kirjaan sisältyy 31 tekstiä. Ne voit lukea yksin tai ääneen yhdessä läheistesi kanssa. Voit myös muistaa kirjalla lähimmäistäsi, jonka tiedät sitä tarvitsevan. Meille kaikille antaa voimaa, kun muistamme, että Jumala meitä rakastaa.
Uuden testamentin kehotukset rakastaa lähtevät siitä, että Jumala itse on rakkaus. Siksi tarvitaan uskoa. Rakkauden perusteena ei ole ihmisen toiminta, vaan Jumalan rakkaudesta osalliseksi pääseminen. Jeesus syntiemme sovittaja tuo uuden elämän ja myös uuden voiman käskyjen täyttämiseen. Hengellinen laulaja laulaa: ”Rakkaus saa sinut palvelemaan.” ”Kun Jumala on meitä näin rakastanut, tulee meidänkin rakastaa toisiamme.”

Tuotenumero: 9789522307002

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.