Taistelu sydämestä

Hannu Virta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 20,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaTV7 Kustannus

Julkaistu2019

Sivumäärä220

Koko147 x 210 x 17 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789525865646

”Toisin kuin maallinen sota, hengellinen sodankäynti ei ole näyttävää ja kovaäänistä vaan hiljaista ja huomaamatonta – ihmissydän on se taistelutanner, jonka omistusoikeudesta valo ja pimeys käyvät jatkuvaa kamppailua. Meidän on päivittäin tehtävä valintoja kohdatessamme kiusauksia toimia vastoin Jumalan tahtoa. Joudumme taistelemaan sisimmästämme kumpuavaa epäuskoa, itsekkyyttä ja ylpeyttä vastaan.
Jokainen meistä tulee myös kohtaamaan erilaisia vastoinkäymisiä, joiden välityksellä uskomme todellisuus punnitaan. Hengellisen voiton avaimet löytyvät sydämen asenteista.”

Hannu Virran esikoisteos kertoo näistä Jumalan mielen mukaisista asenteista. Niiden omaksumista voi harjoitella ja taistelutilanteissa oikein valitseminen on välttämätöntä, jos haluamme elää onnistuneen elämän ja kokea Kristuksen seurakuntana aidon hengellisen herätyksen. Elämänmakuinen kirja sisältää Virran omia kokemuksia ja todistuksia hengellisestä sodankäynnistä sekä siitä, kuinka hengellisiä voittoja saadaan Jumalan avulla ja johdatuksessa.

Hannu Virran kutsumus on palvella opettamalla uskovia yli seurakuntarajojen siten, että jokainen voisi löytää itselleen Jumalan varaaman paikan ja tehtävän. Hän on koulutukseltaan teologian maisteri (Master of Theology, University of Wales), mutta hän on opiskellut myös klassista kreikkaa ja historiaa. Hannu Virta on toiminut evankelista Ester Aili Heinosen työyhteydessä yhteiskristillisessä Carro de fuego -järjestössä (www.cdf.fi).

Tuotenumero: 9789525865646

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.