Suomalainen matkaopas - Israel

Teppo Heiskanen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 19,80
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaSuomalainen matkaopas

Julkaistu2014

Sivumäärä307 (27 tarkkaa karttaa)

Koko128 x 208 x 10 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789529715657

Uunituore matkaopas on erinomainen tietokirja jokaiselle, joka haluaa hahmottaa ja ymmärtää Israelia, maailmanpolitiikan keskeisimpiin alueisiin kuuluvaa valtiota. Matkaopas ei ota kantaa, mutta se pystyy antamaan perustiedot kaikesta mikä liittyy Israeliin, juutalaisiin, palestiinalaisiin, diplomatiaan, menneisiin sotiin ja alueiden omistuksiin ja asuttamisiin. Nämä tiedot ovat elintärkeitä jokaiselle matkailijalle mutta myös uutisia ja maailman tapahtumia seuraaville.

Haastammekin jokaisen lukijan tällä evästyksellä: me olemme neutraaleja, jotta sinä voisit muodostaa oman mielipiteesi!

Matkaoppaana Israel-kirja on hyvä. Siinä on tarkkoja kaupunki- ja aluekarttoja, kiinnostavat listaukset majoitus- ja ravintolapalveluita, kattava ja asiantunteva opastus nähtävyyksiin ja runsaasti muuta ajanviete- ja shoppailutietoa.

Kirjan tekijä, Teppo Heiskanen, on uusinut jo 1980-luvun lopulla ilmestyneen, silloinkin suositun Israel-matkaoppaan. Nyt kaikki on tietysti täysin uutta, mutta taustatietojen ulottuminen noin kauas voi vain tuoda syvyyttä ja näkemystä. Jos kirja oli 1980-luvun lopulla "raakile", nyt Heiskasen kerronta on kypsynyt syvällistä ymmärrystä huokuvaksi.

Kartat on piirtänyt Timo-Pekka Lehtipuu (meillä on uusi karttaohjelma, mikä tekee kartoista paljon entisiä tarkempia), sivutaitto on Keijo Eranderin, kannen on toteuttanut Jorma Koljonen ja Reprotaito Oy. Valokuvia ovat ottaneet kirjaan Teppo Heiskasen ohella Kaisa Puhakka ja Markus Lehtipuu.

Tuotenumero: 9789529715657

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.