Suklaata vai aamukahvia - Sarjakuvia parisuhteesta

Heikki Ranssi, Jarkko Vehniäinen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 24,00
Määrä: kpl

KustantajaPäivä

Julkaistu2017

Sivumäärä72

Koko252 x 215 x 10 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN 9789524758673

Heikki Ranssi, Jarkko Vehniäinen - Suklaata vai aamukahvia

Tämä sarjakuvakirja on syntynyt toiveesta antaa suomalaisille aviopareille ahaa-elämyksiä ja uusia näkökulmia arjessa elämiseen. Viihteellisen sarjakuvan lisäksi jokaisella aukeamalla on kehottava ja rohkaiseva tietoisku. Sarjakuva, jossa puhekuplien teksti on annettu minulle valmiina, on tuonut kivaa vaihtelua piirtämiseen. Kaikkea ei ole tarvinnut keksiä alusta saakka itse. Toisinaan ruudun ilmeet ja asettelu poksahtavat kuin itsestään, joskus taas joudun miettimään kuvakulmia pitkään ja kokeilemaan jotain uutta.
- Jarkko Vehniäinen

Sarjakuvaideat ovat syntyneet käytännön avioliittotyössä. Ryhmän jälkeen ajatus on saattanut jäädä kytemään mieleeni, ja olen luonnostellut siitä klipin. Jarkko Vehniäinen on taidokkaasti asiaan paneutuen toteuttanut piirrostyön.
- Heikki Ranssi

Parempi avioliitto ry:n toiminnanjohtajana olen jo usean vuoden ajan pohtinut, miten oivaltavasti piirretyt sarjakuvat saataisiin yksiin kansiin. Sarjakuvien lisäksi halusin kirjaan faktaa hyvän parisuhteen rakennusaineista.
- Hanna Ranssi-Matikainen

Huvi ja hyöty samoissa kansissa. Verrattomia oivalluksia ja arjen vihjeitä hyvän parisuhteen huoltoon. Kutkuttavia avauksia avioliittoleirien opetuksista, jotka haastavat kuulemaan lisää. Kirja lojumaan keittiön pöydälle - vihje haukattavaksi aamupalan kanssa. Sivuja käännellessä herää toivo uusista mahdollisuuksista.
- Saara Kinnunen, Psykoterapeutti, sosiaalipsykologi

Tuotenumero: 9789524758673

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.