Seitsemän miestä ja heidän suuruutensa salaisuus

Eric Metaxas

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 25,00
Määrä: kpl

KustantajaPäivä / Uusi Tie

Julkaistu2015

Sivumäärä239

Koko150 x 230 x 18 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN 9789524757072

Kirjassa kerrotaan lyhyesti seitsemän hyvin erilaisen mutta vahvasti vaikuttaneen miehen elämästä. Kirjan sivuilta löytyvät George Washington, William Wilberforece, Eric Liddell, Dietrich Bonhoeffer, Jackie Robinson, paavi Johannes Paavali II ja Charles W. Colson. Yhteistä kaikille on usko ja luottamus Jumalaan sekä nöyrä sydän, joka on saanut heidät palvelemaan pyyteettömästi lähimmäisiään, kestämään koettelemuksia ja uhmaamaan vaaroja.

Nyky-yhteiskunnassa erityisesti nuorten miesten voi olla vaikea hahmottaa, millainen miehen kuuluisi olla. Mutta myös muilla voi olla vääristynyt kuva siitä, mitä ”vahvuus” tarkoittaa ja mikä tekee miehestä ”suuren miehen”.

Kirja toimii herkullisena alkupalana, joka houkuttaa lukijan runsaamman ruokapöydän ääreen eli kustakin henkilöstä kirjoitetun pidemmän elämäkerran pariin.

Kaikenikäiset miehet voivat saada kirjasta rakennusaineita elämäänsä ja viisautta valintoihinsa. Kirjan miehet voivat toimia esikuvina ja innostajina myös naisille, auttaa heitäkin tunnistamaan tervettä ja oikealla tavalla vahvaa mieheyttä ympärillään.

Tuotenumero: 9789524757072

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.