ALE 69 %
  • SEIS! - pysäytä ihmiskauppa - Steve Chalke

SEIS! - pysäytä ihmiskauppa

Steve Chalke, Cherie Blair

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 10,00 32,00 €
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaSuomen Lähetysseura

Julkaistu2011

Sivumäärä204

Koko160 x 220 x 12 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN 9789516244054

"Vapaus orjuudesta on ihmisoikeuksista kaikkein perustavin", kirjoittaa ihmisoikeusjuristi Cherie Blair. Se oli myös ensimmäinen kansainvälisesti tunnettu ihmisoikeus. Ne, jotka eri puolilla maailmaa orjuuttavat muita, syyllistyvät rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. Kun vuonna 2007 vietettiin Atlantin yli suuntautuneen orjakaupan päättymisen 200-vuotisjuhlaa, oltiin yleisesti tyytyväisiä siitä, että orjuuden häpeällinen kausi on taakse jäänyttä aikaa.
Kuinka siis on mahdollista, että luemme tämän kirjan sivuilta afrikkalaisista pojista, jotka on ryöstetty pakkotyöhön kaakaoviljelmille tai aasialaisista tytöistä, jotka on myyty prostituoiduiksi Eurooppaan?
Kun luemme ihmiskaupan uhrien tarinoita, ne alkavat kuulostaa karmaisevan yleisiltä. Meidän on pakko tunnustaa, että orjakauppa on edelleen todellisuutta, myös meidän kotiseuduillamme.
Tässä kirjassa Steve Chalke ja Cherie Blair jäljittävät ihmiskaupan laajuutta ja kertovat, mitä tavallinen ihminen voi tehdä sen lopettamiseksi. Kirja antaa tietoa myös Suomen Lähetysseuran ihmiskaupan vastaisesta työstä mm. Israelissa ja Mekong-alueella.

Tuotenumero: 9789516244054

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.