Seikkailuun isän kanssa

Seppo Jokinen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 27,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaPäivä

Julkaistu2009

Sivumäärä143

Koko134 x 213 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789524753753

"Ihmisenä oleminen on todellinen seikkailu, joka alkaa jo syntymästä. Äidillä ja isällä on siinä tärkeät tehtävät", Seppo Jokinen toteaa kirjassaan...

Isän erityistehtävä on haastaa lapsensa tutkimaan ja seikkailemaan, ja yhdessä äidin kanssa isän kuuluisi rakentaa lapsen itsetuntoa. Jumala on antanut arvon kaikille ihmisille, ja elämän kuuluisi olla seikkailua Isän kanssa.
Kirja sukeltaa myös miesten elämän seikkailuun. Tärkeitä aiheita ovat miehen itsetunto, toivon mahdollisuus, tulevaisuuden rakennuspalikat ja naisten huomioon ottaminen. Niinpä nekin kohdat, joissa puhutaan miehistä tai miehille, sopivat yhtä lailla naisille: ne avaavat miehen arvoitusta sekä käsittelevät kipukohtia ja eheytymismahdollisuuksia, jotka kuuluvat kaikille.
Lisäksi kirja valottaa sitä, miten suhde taivaalliseen Isään vaikuttaa elämämme kulkuun. Jos et koe onnistuneesi isänä, ei välttämättä ole myöhäistä korjata asiaa. Myös suhdetta omaan isääsi voit rakentaa vielä aikuisenakin.
Ennen kaikkea muista, että elämä Isän Jumalan kanssa on parasta seikkailua. Se voi olla kuin hyvästä romaanista, ja jokaisella on siinä oma arvokas osansa!

---------

Valtit:
- Rakentavaa, maanläheistä ja rohkeaa puhetta isäsuhteesta
- Viisaita havaintoja, käytännöllisiä johtopäätöksiä
- Kirjoittajana pidetty terapeutti ja luennoitsija

Kohderyhmät:
- Seppo Jokisen kirjojen ystävät
- Isäsuhteensa kanssa kamppailevat
- Isät ja isoisät
- Terapiatyössä toimivat

Tuotenumero: 9789524753753

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.