Argan öljy hiuksille, 100 ml

Roots

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 19,00
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

Roots argan öljy tarjoaa hiuksille intensiivisen kosteutuksen sekä tuo sileän ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Hiuksista tulee helposti käsiteltävät ja kiiltävät. Roots argan öljy imeytyy hiuksiin välittömästi, se on kevyt eikä rasvoita hiusta.

Tämä hiusöljy tarjoaa hiuksille intensiivisen kosteutuksen sekä tuo sileän ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Hiuksista tulee helposti käsiteltävät ja kiiltävät. Roots argan öljy imeytyy hiuksiin välittömästi, se on kevyt eikä rasvoita hiusta. Argan öljy tukee myös hiusten värikäsittelyjä vähentämällä värin haalistumista sekä suojaa hiusten pidennyksiä. Öljy tunkeutuu syvälle hiuksiin vahvistaen hiusten elastisuutta ja raviten hiusten kasvuprosessia, sekä palauttaa vahingoittuneiden ja vaikeasti käsiteltävien hiusten sileyden. Roots argan öljyn luonnon antioksidantit vahvistavat ja korjaavat vahingoittunutta solukalvoa.

Argan öljy sisältää tyydyttämättömiä rasvahappoja kuten Omega 3 ja Omega 9, jotka ovat tärkeiden ravintokomponenttien lähde hiuksille ja hiusjuurille. Argan öljy ravitsee ja pehmentää kuivaa hiusta jättäen hiukset sileiksi sekä vahvistaa niitä murtumiselta, öljy on suunniteltu korjaamaan ja palauttamaan vahingoittunutta hiusta.

Tämä tuote ei sisällä parabeenia eikä formaldehydiä.


Käyttö: levitä muutama tippa öljyä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.

Tuotenumero: 140

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.