ALE 10 %
  • Raamatun rakkaat ja risaiset

Raamatun rakkaat ja risaiset

Heli Karhumäki ym.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 23,40 26,00 €
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaKaras-Sana

Julkaistu2015

Sivumäärä144

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN 9789516557031

Raamatun Rakkaat ja Risaiset on kirja kahdestatoista Raamatun henkilöstä. Se avaa sekä heidän elämänsä kipuja että Jumalan johdatusta heidän vaelluksellaan. Se kertoo heidän luonteistaan ja Jumalan kutsusta. Näiden henkilöiden matkassa voit pohtia elämäsi kulkua ja kutsumusta rakkaana ja risaisena. Oman lukunsa saavat muun muassa Joosef, Ruut, Job, Maria ja Andreas. Kirjoittajina on kaksitoista Kansan Raamattuseuran työntekijää.

”Raamatun merkitys meille kristityille on luovuttamaton ja sen anti loputon. Raamatun sivuilla tavalliset ihmiset pohtivat kanssamme elämän suuria kysymyksiä, ja samalla paljastuu, miten Jumala puhuttelee meitä. Raamatun tapahtumat muodostuvat niitä lukiessamme taustaksi oman elämämme tapahtumille ja asioille. Tästä kaikesta syntyy rikas todellisuus, jossa kohtaamme Jumalan. Tässä kirjassa kerrotaan Raamatun ihmisistä, heidän kysymyksistään ja heidän kokemistaan Jumalan puhutteluista. Olen vakuuttunut siitä, että niillä on lukijoille paljon annettavaa.”
-Piispa Tapio Luoma

”Tämä Raamatun henkilöistä kertova kavalkadi on erinomainen läpileikkaus maailman tärkeimmän kirjan sanomasta. Teksti ei kuitenkaan jää vain Raamatun maailmaan, sillä henkilökuvien kautta se tulee osaksi meidän elämäämme. Löydämme itsemme kirjan sivuilta.”
-Teol.tri, rovasti Eero Junkkaala

Tuotenumero: 9789516557031

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.