ALE 10 %
  • Pyyhittävä Lukutoukka -puuhakirja 6-8 v
  • Pyyhittävä Lukutoukka -puuhakirja 6-8 v

Pyyhittävä Lukutoukka -puuhakirja 6-8 v

Oppi & ilo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 8,78 9,75 €
Määrä: kpl
Collector

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaSanoma Pro

Julkaistu2018

Sivumäärä46

Koko297 x 210 x 18 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789526342511

Opi lukemaan puuhaillen 

Pyyhittävä puuhakirja edistää lapsen lukemaanoppimista. Puuhatehtävät ratkeavat, kun lapsi itse lukee ja toimii lukemansa mukaan. Tehtäväkirja tarjoaa lisää haastetta taitojen karttuessa. Mukana pyyhittävä tussi.

Pyyhittävän Lu-ku-touk-ka-puuhakirjan avulla lukeminen alkaa luistaa! Monipuolisissa tehtävissä lähdetään liikkeelle isoilla kirjaimilla luettavista lyhyistä tavutetuista sanoista. Tehtävissä on kolme tasoa, joten haaste kasvaa taitojen karttuessa. Edetään isoista kirjaimista pieniin, helpoista äänteistä vaikeampiin ja lyhyistä sanoista pidempiin lauseisiin. Lapsi toteuttaa lukemaansa iloisen värikkäissä puuhatehtävissä, ja huomaa näin ymmärtäneensä lukemansa sanat ja myöhemmin pidemmätkin tekstit.

Tehtäväkirjan alkuun on koottu vanhemmalle vinkkilista, miten lapsen lukemaanoppimista voi helposti tukea ja kannustaa. Pyyhittävällä tussilla tehtävät voi tehdä yhä uudelleen, mikä vahvistaa oppimista ja tekee siitä hauskaa.

Lukemisen iloa!

Pyyhittävien Oppi&ilo-puuhakirjojen mukana on tussi, jolla tehtävät voi tehdä yhä uudelleen. Tussin jälki pyyhitään pois kuivalla paperilla tai Oppi&ilo-liinalla. Tusseja on saatavilla myös erikseen, eri värisinä. 

Tuotenumero: 9789526342511

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.