ALE 10 %
  • Pysäytä tunnesyöminen

Pysäytä tunnesyöminen

Katarina Meskanen, Ina Majaniemi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 33,30 37,00 €
Määrä: kpl
Collector

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaTuuma-kustannus

Julkaistu2018

Sivumäärä343

Koko209 x 149 x 20 mm

Tuotemuotoliepeelliset pehmeät kannet

ISBN/EAN 9789524518635

Tunnesyöminen on kuin vanha ystävä, joka lohduttaa ja suojelee aina tarvittaessa. Toisaalta se on kuin narsistipuoliso, joka ensin houkuttelee mukaansa lepertelemällä mukavia mutta lopulta puukottaa selkään.
Tunnesyöminen ei ole nälän vaan tunne-elämän tarpeiden tyydyttämistä. Sillä helpotetaan mielen matalapainetta, haetaan hetken hurmaa, lohduttaudutaan arjen ongelmissa ja hallitaan hankalia tunteita. Vaikeita ajatuksia ja tunteita ei tarvitse kohdata silmästä silmään, kun ruoka toimii tunteiden tasaajana ja lohduttajana. Syöminen kuitenkin lieventää tukalaa oloa vain hetkeksi.

Tunnesyöminen on hyvin yleistä – jokainen meistä tunnesyö joskus. Tämä kirja on tarkoitettu jokaiselle syömisensä ja ennen kaikkea omien tunteidensa kanssa kamppailevalle. Se on kirja sinulle, joka etsit ulospääsyä tunnesyömisen noidankehästä. Kirja auttaa sinua huomaamaan niin oman syömisesi sudenkuopat kuin ennen kaikkea tunnistamaan tunteet niiden takana.

Kirja tarjoaa ymmärtävän lähestymistavan tunnesyömisen syihin sekä paljon omakohtaista pohdittavaa. Samalla se antaa runsaasti konkreettisia, ratkaisukeskeisiä harjoituksia sekä täydennettäviä liitteitä, kuten itsehavainnointilomakkeen ja tunteiden lokikirjan.

Tuotenumero: 9789524518635

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.