Postin toimituksissa voi esiintyä viivettä - Matkahuolto vahvasti mukaan toimituksiin

IlonPolku verkkokauppa tarjoaa toimitustapoina sekä Postin, että Matkahuollon palveluita. Matkahuolto lupaa paketin toimitusajaksi 1-3 arkipäivää. 
Molemmat toimitustavat nyt hintaan 5,90€. Mieleisensä toimitustavan voi valita ostoskori -vaiheessa.

Tällä hetkellä myös Postin pakettitoimitukset näyttävät kulkevan lähes normaalisti. Muutamien päivien viiveitä saattaa kuitenkin esiintyä paikoitellen.

Postin lakko koskee jakelu-, käsittely- ja kuljetustyöntekijöitä. IlonPolku verkkokaupasta lähtevät toimitukset ovat kaikki koneellisesti lajiteltavia, joten viiveet ovat mahdollisemman pieniä. 
Pakettien noutopisteiden pitäisi myös toimia Postin kertoman mukaan normaalisti, joten noutamiseen lakolla ei pitäisi olla lainkaan vaikutusta.
Postin mukaan pakettien toimitusviiveet voivat olla useiden päivien mittaisia. Lakon vaikutukset ovat suurimmillaan kirjetoimituksissa.

Postin lakon vuoksi kaikki Postin kautta tapahtuvat toimitukset lähetetään pakettina, jotta toimitus on mahdollisemman nopea. Kirjetoimituksia tehdään lakon aikana vain asiakkaan pyynnöstä. 

Pahoittelemme Postin lakosta aiheutuvia toimitusviiveitä ja toivomme osapuolten löytävän nopean ratkaisun työsuhdekiistassa.

Seuraamme tilannetta maanantaista 11.11. alkaen ja tiedotamme verkkosivuillamme mahdollisemman reaaliaikaista tietoa Postin lakon vaikutuksista toimitusaikoihin.

Artikkelia päivitetty 12.11.2019 klo 19:10