Palapeli Karkkiklassikot 1000 palaa

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 13,95
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

Julkaistu2018

Tuotemuotopalapeli

ISBN/EAN6430018270869

Makea palapeliuutuus! 

Suomalaiset ovat innokkaita makeisten kuluttajia: Jokainen suomalainen syö vuodessa keskimäärin 14 kg makeisia ja suklaata.

Monet suomalaisten suosikkimakeisista ovat tuttuja jo vuosikymmenten, jotkut jopa vuosisadan takaa. Esimerkiksi Sisu-pastillit saivat alkunsa jo 1928, mutta kuvasta löytyy muutama niitäkin vanhempi makeisklassikko.

Todennäköisesti vielä Sisuakin tutumpi suomalaisille on Fazerin Sininen suklaa, joka on vuodesta toiseen yksi Suomen arvostetuimpia brändejä. Toinen  suomalaisten suosiota nauttiva suklaamakeinen on piparminttukuorinen Marianne, joka syntyi Chymoksen tehtailla 1940-luvun lopulla. Chymos, Hellas ja moni muukin suosikkimakeisten alkuperäisistä valmistajista on vuosien varrella ehtinyt kadota makeismarkkinoilta. Moni makeisklassikko on kuitenkin säilynyt, vaikka niiden valmistajat ovat vaihtuneet ja pakkauksia tai joskus makuakin on hieman uudistettu. Lisäksi muutama perinteinen valmistaja jatkaa yhä omalla tutulla nimellään sekä vanhojen että uusien herkkujen tuotantoa, kuten kuvastakin voitte huomata.

Kuva: Riitta Supperi.

Tuotenumero: 6430018270869

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.