ALE 10 %
  • On aika rakentaa

On aika rakentaa

Fredrik Ekholm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 28,80 32,00 €
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaKKJMK

Julkaistu2017

Sivumäärä285

Koko150 x 235 x 20 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789527058695

Vaasalaisen rakentajan ihmeellinen elämäntehtävä.
Näky, uskollisuus, johdatus jne. Kirja on käytännön raamattutunti, se pursuaa innoitusta ja rohkaisee jokaista lukijaa eri elämänvaiheissa luottamaan Jumalan johdatukseen ja huolenpitoon.

”Kun kylvät, saat myös niittää” on Fredrik Ekholmin elämänkerran punainen lanka. Lukija tempautuu mukaan kiehtoviin kertomuksiin siitä, miten Jumala on avannut oven toisensa jälkeen tavalliselle rakentajalle, joka on uskaltanut pitää kiinni Hänen lupauksistaan.
Fredrik Ekholmin rakennusyritys kasvoi taloudellisen taantuman aikana, ja siitä tuli yksi kaupungin menestyneimmistä. Projektit Beninissä köyhimpien auttamiseksi ja vuosien uskollinen työ Israelin hyväksi toivat hänelle molempien valtioiden kunniankonsulin arvonimen. Hän alkoi soveltaa Jumalan valtakunnan periaatteita taloudessaan ja työssään ja kohosi vähitellen yhdeksi Kansainvälisen Kristillisen Kauppakamarin (ICCC) johtajista. Ja nämä ovat vain muutamia esimerkkejä.
Anna tämän kirjan innoittaa sinua ottamaan uskon askelia, vastaamaan myöntävästi kutsuusi ja olemaan vähässä uskollinen – ja saat nähdä, mitä Jumala voi tehdä elämässäsi vaikeidenkin olosuhteiden keskellä!

TÄSTÄ KIRJASTA SANOTTUA:
Kun Fredrik nyt jakaa kokemuksiaan rikkaasta elämästään, toivon monien kokevan samaa innoitusta elää uskon kuuliaisuudessa.
-Gunnar Olson

Fredrik kirjoittaa historiaa ja ottaa aina uusia uskon askelia. Hänen kirjansa on jännittävän elämän suurenmoinen kuvaus, joka täytyy yksinkertaisesti lukea. ​
-Carl-Gustaf Severin

Rehellisesti ja avoimesti Fredrik Ekholm kuvaa elämänsä matkaa, vaikeita valintoja ja koettelemuksia, joissa vakaumukset punnitaan käytännön tilanteissa.​
-Antero Laukkanen

Fredrik on ollut herkkä kuulemaan Jumalan puhetta ja ottanut koko sydämestään vastuulleen vaikuttavan määrän haasteita ja tehtäviä, jotka ovat koskettaneet hyvin monia sekä kotimaassa että kansainvälisesti.
-Kenneth Grönroos

Tuotenumero: 9789527058695

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.