Ohjaa koiraasi

Karin Actun

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 28,93
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaKarttakeskus

Julkaistu2019

Sivumäärä108

Koko242 x 176 x 14 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789522666109

Koiranomistajan on pystyttävä antamaan koiralleen ohjeita joka tilanteessa - myös silloin, kun koira ei ole kytkettynä. Metsästyskoirat voivat työskennellä hyvinkin kaukana omistajastaan, ja monet koiraharrasteet eivät onnistu, jos koiran ohjaaminen on omistajan hihnan varassa. Jokaisen koiran on myös päästävä purkamaan energiaansa ilman taluttimen rajoituksia. Toisaalta koiran on totuttava liikkumaan taluttimeen kytkettynä ja omistajansa mukaan.

Siksi jokaisen koiranomistajan on syytä opetella itse ja opettaa koiralleen, kuinka koiralle annetaan suunta- ja toimintaohjeita eri tilanteissa, taluttimella ja ilman. Tämä kirja neuvoo tehokkaita ja yksinkertaisia harjoituksia, joilla koira oppii seuraamaan omistajansa liikkeitä, eleitä ja äänikomentoja. Sillä harjoittelemalla koirat - ja myös ihmiset - oppivat sekä uusia asioita että tehokasta viestimistä toisilleen! Näin lenkit ja ulkoilut sujuvat, ja koiran on helppo oppia uusia asioita.

Karin Actun on Saksan suosituimpia koiraguruja. Hän on kurssittanut koiranomistajia sujuvampaan koiraelämään sekä kirjoittanut alan tietokirjoja jo yli 15 vuoden ajan.

Tuotenumero: 9789522666109

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.