Nopea 800-dieetti

Michael Mosley

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 35,00

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaReadme.fi

Julkaistu2019

Sivumäärä288

Koko218 × 156 × 31 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789523218406

MAAILMAN MYYDYIMMÄN RUOKAVALIOKIRJOITTAJAN UUTUUS – KAIKKI VIIMEISIN OSAAMINEN YKSISSÄ KANSISSA!

Opi edistämään pitkäaikaisterveyttä nopean painonpudotuksen ja kevytpaaston yhdistelmällä! Mullistava ja helpommin ylläpidettävä 800 kilokalorin paastopäiviin perustuva uusi ruokavalio!

Nopea 800-dieetti on kirja, johon Tri Michael Mosley on koonnut viimeisimmän tutkimustiedon. Samalla hän esittelee uuden lähestymistavan: tuntikehykseen rajatun syömisen. Näin hän pyrkii luomaan helposti noudatettavan ruokavalion.

Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että 800 on maaginen luku kilokalorien ja onnistuneen painonpudotuksen suhteen. Tuo energiamäärä on riittävän korkea, jotta ruokavalion pysyvä noudattaminen onnistuu. Samalla se on kuitenkin myös riittävän alhainen vauhdittamaan laihtumista ja käynnistämään joukon toivottuja aineenvaihdunnallisia muutoksia.

Uuden ruokavalion salaisuus on sen joustavuus – voit määritellä tavoitteesi  ja päättää ruokavalion tehokkuuden niiden mukaan. Tässä kirjassa Tri Mosley kertoo viimeisimmästä aiheeseen liittyvästä tutkimustiedosta tukeutuen sekä professori Taylorin Newcastlen yliopistossa suorittamaan uraauurtavan DiRECT-tutkimuksen tuloksiin – jotka osoittavat 800 kilokalorin jaksottaisen paaston toimivan – että itse keräämiinsä tietoihin ja tapauskertomuksiin.

Tuloksena on helposti noudatettava uusi ruokavalio, joka perustuu helpommin ylläpidettäviin 800 kilokalorin paastopäiviin. Tohtori Mosleyn ajattelutapaan kuuluu kokeilla kaikkia asioita, joita hän suosittelee. Siksi hän antoi painonsa nousta kirjaa varten 10 prosenttia – noin 8 kiloa. Omassa ”Isompi minäni” -kokeessaan hän dokumentoi, mitä lisäpaino aiheuttaa verenpaineelle, kolesteroli- ja verensokeriarvoille, ruokahalua sääteleville hormoneille, suolistobakteereille jne. Sen jälkeen hän kokeilee kuinka nopeasti pystyy karistamaan kilot 800-dieetillä ja pitää kirjaa usein yllättävistä vaikutuksista terveydentilansa eri osa-alueisiin.

Tohtori Clare Baileyn laatimien herkullisten, vähähiilihydraattisten reseptien ja ateriasuunnitelmien myötä 800-dieetti esittelee tehokkaan tavan laihtua, parantaa mielialaa sekä alentaa verenpainetta, tulehdustilaa ja verensokeria. Ota terveydentilasi jatkossa omiin käsiisi.

Tuotenumero: 9789523218406

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.