ALE 10 %
  • Nikkaroi ja rakenna - Anna ja Anders Jeppsson

Nikkaroi ja rakenna

Anna ja Anders Jeppsson

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 28,80 32,00 €
Määrä: kpl
Collector

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaKustannus-Mäkelä

Julkaistu2019

Sivumäärä123

Koko231 x 202 x 14 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789523412200

Itse nikkaroituja kalusteita ja rakennelmia taimilaatikoista pyörävajaan ja unelmien pihakeittiöön.  

Ruotsalainen nikkaroijapariskunta ammentaa ideoita käytännön ongelmista: Miten ahtaisiin tiloihin saadaan järkeviä säilytystiloja? Millai­silla säilytyskalusteilla voidaan korvata kaup­pojen tarjoamat kalliit vaihtoehdot?  
Uudessa kirjassaan Jeppssonit esittelevät kauniita kalusteita ja rakennelmia, jotka jalos­tavat ulkotilan houkuttelevaksi ja toimivaksi keitaaksi. Mallien joukosta on helppo poimia omaan kotipihaan tai kesäasunnolle sopivat ratkaisut.  

Mukana on penkkejä ja pöytiä puutarhaan, siirrettävä tilanjakaja, vaativankin grillimes­tarin toiveet täyttävä kesäkeittiö, aitoja ja portteja, kasvilavoja ja taimilaatikoita viherpeukaloille, pyöräkatos, ulkosuihku sekä toi­mivia apuvälineitä kuten säilytyslaatikoita ja pyykinkuivausteline. Kirjassa annetaan ohjeet myös kolmen erilaisen terassin rakentamiseen.  

Selkeät työkuvaukset ja tarkat mallipiirrokset ohjaavat kotinikkarin onnistunee­seen lopputulokseen. Lisäksi kirjassa esitellään työkaluja ja neuvotaan valmiiden töiden pinta­käsittelyssä.

Tuotenumero: 9789523412200

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.