ALE 10 %
  • Neulekekkerit - Veera Jussila

Neulekekkerit

Veera Jussila

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 29,61 32,90 €
Määrä: kpl
Collector

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaTammi

Julkaistu2019

Sivumäärä168

Koko230 x 202 x 21 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789520408657

Saumattomasti neulotut lastenvaatteet 

Neulo saumattomasti lämpimät neuleet 1–12-vuotiaille!
Kun muistissa on oikean ja nurjan neulominen, kirjan ohjeet auttavat siitä eteenpäin! Paidat, housut, mekot, pipot, sukat ja muut asusteet neulotaan saumattomasti pyörö- tai sukkapuikoilla, ja viimeiseksi ommeltavista saumoista tai erillisten kappaleiden yhdistämisestä jälkikäteen ei tarvitse huolehtia. Neulottaessa ylhäältä alas malleja voi helposti sovittaa ja muokata työn edetessä.

Pikamuodin kiihtyvässä maailmassa oman tunnelmansa ja vastapainonsa tuo neulominen. Lämmittäville ja kestäville villavaatteille on kysyntää, ja lapsille mieluisat arjen perusvaatteet saa neulomalla ne itse. Parhaimmillaan pipon tai huivin neuloo ohjeiden innoittamana parissa illassa, ja käytössä ne kestävät vuosia. Kirjan ohjeet perustuvat monipuolisesti eri lankavalmistajien ja materiaalien käyttöön. Kuvalliset ohjeet työvaiheista auttavat aloittelevaa neulojaa, ja kokenutkin neuloja löytää kirjasta uusia tapoja esimerkiksi villasukkaan tai huppariin ylhäältä alas neuloen. Myös lapsi voi itse neuloa osan ohjeista aikuisen tukemana. Tervetuloa neulomaan yhdessä neulekekkereille!

Veera Jussila on vaatetusalan muotoilija, kahden lapsen äiti, yrittäjä, hämeenlinnalainen kunnallispoliitikko ja suositun Mehukekkerit-käsityöblogin kirjoittaja. Ohjeillaan ja ideoillaan Veera kannustaa lukijoita rauhoittumaan ja löytämään luovuutensa käsitöiden parissa.

Tuotenumero: 9789520408657

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.