ALE 10 %
  • Musta tuntuu punaiselta

Musta tuntuu punaiselta

S.Rusanen , M.Kuusela , K.Rintakorpi , K.Torkki

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 35,55 39,50 €
Määrä: kpl
Collector

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaLasten Keskus

Julkaistu2014

Sivumäärä190

Koko248 x 228 x 12 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789522880840

: kuvataiteellinen toiminta varhaisiässä

Musta tuntuu punaiselta on käsikirja varhaiskasvattajalle, joka pyrkii elämykselliseen ja prosessina muotoutuvaan kuvataidekasvatukseen. Taide puhuttelee ja tarjoaa mahdollisuuksia niin itsen kuin ympäröivän maailman ja kulttuurin kokemiseen ja tutkimiseen. Laadukas varhaisiän kuvataidekasvatus lisää lapsen hyvinvointia, tasa-arvoa ja valmiuksia tuottaa ja arvioida kuvataidetta.

Kirja tarjoaa tietoa lasten kuvataiteellisesta kehityksestä ja kuvataidekasvatuksesta. Kirjassa paneudutaan kuvataiteellisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja pedagogiseen dokumentointiin. Käytännön esimerkit ja elämänmakuinen kuvitus tukevat teorian ja käytännön vuoropuhelua. Kuvataiteellisen työskentelyn erilaisia menetelmiä esitellään monipuolisesti.

Varhaiskasvatuksen rakenteet mahdollistavat kuvataiteellisen työskentelyn vaikka joka päivä. Kuvataidekasvatus voi taittaa ja heijastaa elämän moninaisuutta kuin prisma valoa koskettaen säteillään kaikkea ympärillä olevaa. Kirja jatkaa Hyvä lapsuus -sarjaa.

Tuotenumero: 9789522880840

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.