Monikulttuurinen perhe

Päivi Oksi-Walter

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 27,90
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaAurinko Kustannus

Julkaistu2009

Sivumäärä200

Koko135 x 210 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789516188051

Kun kaksi kulttuuria kohtaa samassa perheessä, aviopuolisot ja muut perheenjäsenet luovat oman, yhteisen elämäntavan, kolmannen kulttuurin. Silloin joudutaan pohtimaan monia kysymyksiä ja etsimään niihin kaikkia tyydyttäviä vastauksia...

Teoksessa kuvataan asiantuntevasti perheen elämää, jossa elää eri kulttuurien edustajia. Kirja käsittelee kaksikulttuurisen avioliiton ongelmakohtia ja ilon aiheita sekä sitä,
millaista lapsen on kasvaa perheessä, joka poikkeaa maan valtaväestöstä.
Kirjassa on myös tiivis tietopaketti niille, jotka suunnittelevat avioitumista toisen kulttuurin edustajan kanssa.

KIRJOITTAJAT
Päivi Oksi-Walter on yhteiskuntatieteiden maisteri ja toimii perheneuvolapsykologina Suomessa. Oksi-Walter asui pitkään Saksassa ja hänellä on neljä lasta saksalaisen miehen kanssa.

Jonna Roos on valtiotieteiden maisteri, monikulttuurisuuden erityisasiantuntija, kouluttaja ja konsultti. Hän elää monikulttuurista arkea afrikkalaissuomalaisessa perheessään.

Ritva Viertola-Cavallari on valtiotieteiden maisteri, jolla on pitkä kokemus toimittajana ja Italian-kirjeenvaihtajana. Hän on asunut jo pitkään Italiassa.

Oksi-Walter, Roos ja Viertola-Cavallari ovat olleet useita kertoja järjestämässä Monikulttuuriset avioliitot sillanrakentajina -seminaareja.

Tuotenumero: 9789516188051

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.