Modern Art

10+

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 24,90
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

Julkaistu2008

Kielisuomi, ruotsi, tanska, norja

Kesto45-60 min

Ikäsuositus10+

ISBN/EAN6430018271576

Modern Art on huutokauppapelien klassikko ja yksi Reiner Knizian pidetyimpiä pelejä. Pelaajat ostavat ja myyvät taidetta, tavoitteenaan kerätä mahdollisimman paljon rahaa. Rahaa voi hankkia joko ostamalla menestyneimpien taiteilijoiden töitä tai keskittymällä myymään oman kokoelman tauluja mahdollisimman kalliilla hinnalla.

Säännöiltään Modern Art on suhteellisen yksinkertainen peli ja huutokauppaaminen on tuttua kaikille. Kaupankäynti on helposti lähestyttävä aihepiiri muutenkin, joten Modern Artiin on helppo tutustua ja ihastua. Kaupankäynnin kiemuroissa on sen verran sopivasti haastetta, että tähän peliin ei myöskään hetkessä kyllästy.

Modern Art on toki ollut saatavilla aikaisemminkin, mutta koskaan aikaisemmin peli ei ole näyttänyt näin hyvältä! Pelin art deco -tyylinen ulkoasu henkii taidemaailman tunnelmaa jo kannesta pitäen, eikä laatikon sisältö kalpene vertailussa: taulut, joita pelaajat kaupittelevat, ovat tämän päivän suomalaista modernismia. Kortteja kuvittavat Jari Järnströmin, Hannu A. Leimun, Bruno Maximuksen, Aimo Talevan ja Sari Tennin maalaukset, joten pääsette nauttimaan todellisesta taide-elämyksestä pelaamisen ohella.

Klassikkopeli on siis saanut arvoisensa ulkoasun. Tätä laitosta ei Pohjoismaiden ulkopuolelta saa, joten sikälikin suomalaiset pelaajat ovat onnellisessa asemassa päästessään käsiksi tähän kauniiseen peliin.

Pelaajamäärä: 3-5
Peliaika: 45-60 min
Kieli: suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre: huutokauppa, aikuispeli, harrastaja, korttipeli, strategiapeli
Palkintoja: Vuoden Peli (Suomi), Deutscher Spiele Preis (Saksa)
 

Tuotenumero: 6430018271576

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.