ALE 10 %
  • Mitätöity

Mitätöity

Tuulikki Jääskeläinen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 18,00 20,00 €
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaOne Way Mission

Julkaistu2012

Sivumäärä142

Koko135 x 210 x 10 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789526762128

Monen ihmisen elämää varjostaa häpeä ja riittämättömyys. Lapsuudessa lyödyt haavat ja tuomiot kulkevat mukana, vaikka ne kuinka haluaisi unohtaa ja sivuuttaa. Määrittelemätön paha olo ja suorittamisen pakko nouset pintaan lupaa kysymättä.

Kirja rohkaisee lukijaa luottamaan, että pahimmistakin lyönneistä ja kivuista on mahdollisuus parantua - ja myös lupa puhua.

Kirjan päähenkilön Saaran tie särjetystä lapsesta toisten auttajaksi on koskettava ja toivoa antava kasvutarina. Jumalan rakkaus ja Hänen lähettämänsä rakastavat ihmiset ovat aurinko, joka voi sulattaa minkä tahansa ikiroudan. Koskaan ei ole liian myöhäistä.

Kirja valaisee myös ihanasti sitä, että keskeneräisinäkin voimme olla Jumalan käytössä ja siunauksena toisille ihmisille.
Saaran tarina on tosikertomus. Saaran löytämä apu voi olla viitoittamassa tietä ulos ahdingosta myös lukijan elämässä. Kirja päähenkilö toivookin, että hänen tarinansa voisi auttaa muita rikottuja ja mitätöityjä. "Toivon todella, että muiden ei tarvitsisi odottaa neljääkymmentä vuotta vapautuakseen, kuten minulle kävi", sanoo Saara.

Kirjan on kirjoittanut Tuulikki Jääskeläinen. Kaikkien kirjassa esiintyvien henkilöiden nimet on muutettu yksityisyyden suojaamiseksi. Kirjan tuotto menee One Way Missionin Intian työn hyväksi.

Tuotenumero: 9789526762128

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.