Mitä Shamu-valas opetti minulle elämästä, rakkaudesta ja parisuhteesta

Amy Sutherland

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 29,45
Määrä: kpl

KustantajaKirjapaja

Julkaistu2009

Sivumäärä205

Koko135 x 210 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789516078635

Eläinten ja niiden kouluttajien oppeja ihmisille.

Toimittaja Amy Sutherland seurasi eläinten koulutusta ja alkoi hyödyntää omaksumiaan oppeja kotikentällään. Hän sovelsi niitä ensin koemielellä aviomieheensä, sitten muihinkin ihmissuhteisiinsa: äitiin, ystäviin, oppilaisiin ja jopa postivirkailijaan. Suurin läksy oli lopulta se, että parhaiten muuttamisessa onnistuu, kun kohteeksi valitsee itsensä!
Sutherlandin hyväntuulinen kirja on täynnä viisaita ja käytännöllisiä ohjeita ihmisten kanssa toimimiseen ja lempeään "kouluttamiseen".
​​​​​​​
Tärkeänä periaatteena on toivotun käyttäytymisen palkitseminen rangaistusten asemesta. Eläinten ja ihmisten välisissä suhteissa, kuten ihmissuhteissakin, avainlähtökohtia ovat luottamus, kannustaminen ja odotusten huomioon ottaminen.

Amy Sutherland on yhdysvaltalainen toimittaja, joka kirjoittaa New York Timesiin, Los Angeles Timesiin ja Boston Globeen.
Hän on kirjoittanut myös teoksen Kicked, Bitten and Scratched, josta on tekeillä elokuva. What Shamu taught me about life, love, and marriage on käännetty useille kielille, mm. ruotsiksi, saksaksi ja italiaksi.

Tuotenumero: 9789516078635

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.