Mitä rukous on

John Bunyan

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 12,90
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaBooks on Demand

Julkaistu2017

Sivumäärä118

Koko 210 x 148 x 8 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN 9789515680341

Kristityn vaelluksen kirjoittaja selvittelee rukouksen olemusta sisäisellä, sydämen tasolla. Raamattuun pohjautuen hän tuo esiin, että todellisen rukouksen vaikuttaa Pyhä Henki, rukous kumpuaa Hengen avulla sydämestä. Lausutut sanat eivät ole rukouksen tärkein osa, vaan sisältö, sydämen puhe Jumalalle.

Kirjallaan Bunyan osallistui kirkkopoliittiseen debattiin, hän ja muut independentit eivät hyväksyneet 1600-l Englannissa uskonnollisen toiminnan rajoittamista ja jumalanpalvelusten ja rukousten kangistamista kaavoihin. Rukouselämän tulee Bunyanin mielestä olla täysin vapaamuotoista, kirjassaan hän kertoo miksi.

John Bunyan (1628-1688) on tunnettu kirjastaan Kristityn vaellus. Hän toimi saarnaajana Bedfordissa, Englannissa. John Bunyan kirjoitti useita kirjoja vankilassa, jonne hän joutui uskonsa tähden kahdeksitoista vuodeksi.

Bunyanin aikana Englannin valtiollisella ja kirkollisella taivaalla myrskysi, vapaita uskonsuuntia syntyi, kirkko ja valtio yrittivät kahlita uskonnon harjoitusta samaan muottiin, käyttäen vainoa. Bunyan sai vankeutta saarnattuaan ilman saarnalupaa ja kieltäydyttyään menemästä ehtoolliselle kirkkoon, jossa toimittiin katolishenkisen Common Prayer Book -käsikirjan mukaisesti. Hänen hengentuotteistaan ovat kristityt nauttineet jo vuosisatoja.

Tuotenumero: 9789515680341

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.