Mistä on kysymys? - Kun Jumala kutsuu

Daniel ja Mari Nummela

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 9,90
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaUusi Tie

Julkaistu2019

Sivumäärä119

Koko140 x 170 x 10 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789516196650

Lähetystyö on seikkailu. Se on elinikäinen kutsumus; matka, jossa pyritään elämään. Jumalan antamaa lähetyskäskyä todeksi jokapäiväisessä elämässä. Lähetystyö on kuitenkin myös arkista elämää. Se on useimmiten hiljaista puurtamista kaukana valokeilojen loisteesta. Lähetystyö on samaan aikaan pienessä ja suuressa mukana olemista. 

Daniel ja Mari Nummela jakavat lukijoille palasen tästä arjesta. Miten kutsu lähetystyöhön syttyi ja miten se konkretisoitui? Millaisia asioita he pohtivat ja punnitsivat ennen lähtöään Japaniin? Tämä kirja on kertomus siitä, kuinka Jeesuksen käsky tehdä hänen opetuksensa tunnetuksi kaikessa maailmassa tuli todelliseksi kahden kristityn elämässä. 

''Kirjan ensimmäiset lauseet syntyivät kesällä 2017. Istuimme pöydän ääressä ja teimme listaa siitä, mitä edellisen kymmenen vuoden aikana on tapahtunut. Tämä kirja kertoo monia noista tapahtumista, mutta jättää toisia kertomatta. Kaikkea ei ole mahdollista sanoittaa. Mukaan olemme valinneet tapahtumia, jotka palvelevat tavoitettamme innostaa yhä uusia sukupolvia pohtimaan rooliaan lähetystyössä - lähtijänä tai lähettäjänä. '' - Daniel ja Mari Nummela

Tuotenumero: 9789516196650

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.