Mielen taistelukenttä

Joyce Meyer

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 24,00
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaKuva ja Sana

Julkaistu7.p. 2013

Sivumäärä208

Koko231 x 154 x 14 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789515851628

: voita mielesi linnakkeet Sanan avulla

Olet mitä ajattelet.

 

Ajattelet. Joka hetki joka paikassa sinä ajattelet. Entä jos et olekaan ajatustesi omistaja ja hallitsija? Onko ajatusmaailmasi kahden vallan taistelukenttä? Elämänsä voitot ja tappiot ihminen kokee aina ensiksi sisimmässään. Millaista tulevaisuutta muokataan mielesi maailmoissa juuri nyt? Kuka hallitsee elämääsi hallitsemalla mieltäsi?

Pelokas huolehtiminen, epäilyt, sisäisen maailmasi tasapainottomuus, masennus, loukkaantumiset ja vihastumiset, itsesyytökset, tuomionalaisuus – kielteiset tunteet ja ajatukset ilmaisevat mielesi joutuneen hyökkäyksen kohteeksi.

 

Olet yksi joukosta.

 

Tämä on ihmisen osa. Kaikki ihmiset eivät vain ole selvillä käytävästä taistelusta. Puhumattakaan, että olisivat tietoisia Jumalan tarjouksesta omistaa elämän laajuinen sisäinen mielenrauha yhteydessä Jeesukseen Kristukseen. Uudistumisesta hyvään elämään mielensä muuttumisen kautta.

 

Kansainvälinen raamatun- ja elämäntaidon opettaja JOYCE MEYER on auttanut miljoonia ihmisiä. Tekijän oman elämän, avioliiton, perheen ja palvelutehtävän alueilla koetut tappiot ja voitot, hyvät ja pahat asiat ovat suodattaneet kirjan opetuksen ja neuvot toimivaksi kokonaisuudeksi sinunkin elämässäsi. Opit kiinnittymään Jumalaan – Jumalan ajatuksiin sinusta.

 

TUNNISTA TUHOVOIMAISET AJATUKSET JA ESTÄ NE.

OPI OLEMAAN KÄRSIVÄLLINEN JA ARMOLLINEN ITSELLESI, KUN EREHDYT JA TEET VIRHEITÄ.

ASEISTA ITSESI JUMALAN SANALLA, YLISTYKSELLÄ, RUKOUKSELLA JA HENGELLISILLÄ VARUSTEILLA.

 

LÖYDÄ VALO, JOKA JOHTAA ULOS SISÄISESTÄ ERÄMAASTASI ONNEEN JA ELÄMÄN TÄYTTYMYKSEEN.

 

”Harhaileva mieli, passiivinen mieli, epäuskoinen ja levoton mieli, tuomitseva tai arvosteleva mieli… Ei ole sellaista uskon elämää, etteikö näitä otsikoita joutuisi käsittelemään. Mitä enemmän luen tätä kirjaa, sitä enemmän huomaan olevani suuresti ihailemani Joyce Meyerin kaltainen. Luepa kirjaa. Huomaat saman itsestäsi.” - PIRKKO JALOVAARA

Tuotenumero: 9789515851628

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.