Metsäretki - Lasten kanssa luontoon

Talvikki Lyytinen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 31,10
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaKarttakeskus

Julkaistu2020

Sivumäärä160

Koko213 x 197 x 18 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789522666314

Metsäretki on erilaisia retkiä, leikkejä ja eväsvinkkejä pursuava kirja, joka innostaa hyödyntämään luonnon ihanuutta omatoimiretkillä. Värikkäästi kuvitettu teos antaa käytännöllisiä ja kekseliäitä ideoita, miten metsää voi hyödyntää lasten kanssa leikkien ja seikkaillen.

Innostava ja hyväntuulinen kirja korostaa rentoa yhdessäoloa, luonnosta nauttimista ja hyvää, kiireetöntä elämää. Metsä ja luonnossa oleminen tekevät hyvää meille kaikille.

Kirjan vinkit helpottavat metsäretkien suunnittelua kaikkina vuodenaikoina, eikä lasten kanssa metsään lähtijän tarvitse olla eränkävijä tai kasvatuksen ammattilainen. Kirja on suunnattu myös kaikille niille, jotka haluavat vain hetkeksi pistäytyä luontoon.

Metsän keskellä asuva kirjoittaja Talvikki Lyytinen on työskennellyt luokanopettajana ja toimittajana ja kerännyt kahden lapsensa kanssa retkeillessään monipuolisen kokemuksen ja vinkkivaraston, jota kirjassa ammennetaan. Pääosan kirjan kuvista on ottanut palkittu lahtelainen valokuvaaja Johannes Wilenius.

Tuotenumero: 9789522666314

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.