Matkalla jälleen

Ari Tähkäpää (toim.)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 19,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaKaras-Sana

Julkaistu2015

Sivumäärä96

Koko125 x 213 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789516557017

Hengellinen eväspaketti jokaiselle vaeltajalle, matkaajalle ja elämän leipää kaipaavalle. Kirjoittajia yhdistää Kansan Raamattuseuran tunturikeskus Kairosmaja Pyhätunturin juurella.

Kun vaeltaja lähtee matkalle, hän pakkaa reppuunsa aina myös hyvät eväät. Termospulloon lämmintä juotavaa ja kunnon leipää voimanlähteeksi. Niitä voi nuotiolla istuskellen nauttia yhdessä maiseman ja luonnon hiljaisuuden tai lempeiden äänien kera.
Matkalla jälleen -kirja on kansien väliin katettu hengellinen eväspaketti, jonka kulkija voi ottaa esiin, kun hän tuntee tarvitsevansa evästä kristilliseen vaellukseensa. Eväspaketin kirjoittajia yhdistää Kansan Raamattuseuran tunturikeskus Kairosmaja Pyhätunturin juurella. Juuri siellä he ovat itsekin vaeltaneet, ja monet heistä ovat jakaneet hengellistä evästä Kairosmajan Revontulikappelissa.
Mooses joutui vaeltamaan neljäkymmentä vuotta autiomaassa. Kairosmajan Ystävät ry. on saanut vaeltaa tunturikeskuksen tukena ja rinnalla Pyhä-Luoston kansallispuiston maisemissa niin ikään neljäkymmentä vuotta. Matkalla jälleen -kirja on Kairosmajan Ystävien kiitoslahja ja hengellinen eväspaketti jokaiselle vaeltajalle, matkaajalle ja elämän leipää kaipaavalle.

Tuotenumero: 9789516557017

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.