Matikasta moneksi

Tilly Kajetski , Minna Salminen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 39,50
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaLasten Keskus

Julkaistu2009

Sivumäärä122

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789516277977

Toiminnallista matematiikkaa varhaiskasvatuksesta esiopetukseen

Matematiikan oppimisessa on tärkeää hyödyntää lapsen luontaista tapaa toimia. Lapset saavuttavat hyvät matemaattiset valmiudet jo varhaiskasvatuksessa, kun aikuinen on selvillä esimatemaattisten taitojen rakentumisesta ja toimii systemaattisesti...

Toiminnallisessa matematiikan opetuksessa välineitä käytetään monipuolisesti ja tavoitteellisesti. Näin tuetaan lapsen yksilöllistä oppimista. Esiopetusikäisen lapsen matematiikan opetuksessa käytetään hyväksi eri aistikanavia sekä hyödynnetään eheyttämisen tarjoamat mahdollisuudet. Kirjassa esitellään runsaasti sekä itse valmistettuja että ostettuja matematiikan varhaiskasvatukseen sekä esi- ja alkuopetukseen soveltuvia välineitä. Kirjan tarkoituksena on tuoda iloa matematiikan oppimiseen ja tarjota matematiikkaa kaikille. Matikasta on moneksi!
Erityisesiluokan opettaja Tilly Kajetski (s. 1960) toimii Espoon Matikkamaan Kultaisessa Kuutiossa mm. kouluttajana. Hän kokeilee, kehittää sekä soveltaa omassa työssään välineitä ja toimintaa erityispedagogiikan näkökulmasta.
Lastentarhanopettaja, esiluokanopettaja ja Espoon Matikkamaan konsultoiva opettaja Minna Salminen (s. 1972) toimii työn ohella kouluttajana. Hän on myös Espoon Matematiikan Varhainen Tuki -hankkeen toinen vetäjä. Hän kokeilee, kehittää sekä soveltaa omassa työssään välineitä ja oppimateriaaleja matematiikan oppimisen varhaisen tukemisen näkökulmasta.

Tuotenumero: 9789516277977

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.