Lesken sydän riemuitsee

Miri Moriah

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 25,00
Määrä: kpl
Klarnan maksutavat saatavilla

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla (alk. 5,00 € /kk)

KustantajaEcom ry / Tabita Oy / Itätuuli-kustannus Oy

Julkaistu2008

Sivumäärä312

Koko147 x 208 x 21 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN9789525460216

Lesken sydän riemuitsee paljastaa yksinkertaisen totuuden Jumalan sydämeltä., se on sydämen huuto tämän päivän kristityille ja entisajan Israelille ja koskee orpoja ja leskiä.

Miri Moriah jakaa oman elämänkokemuksensa: hän kantoi "orpouden hengen" taakkaa nuoruudessaan, jäi leskeksi kahden pienen lapsen äitinä jo 31-vuotiaana, hänen tiensä johti "pelastamaan" nuoria juutalaisorpoja, jotka olivat elämässään haaksirikkoutuneita, vailla toivoa ja tulevaisuutta.

Kirjan sivuilla Miri paljastaa nuorena leskenä elämisen tuskan ja sen, millaista oli kasvattaa isättömiä lapsiaan yksin. Hän myös todistaa Jumalan ihmeellisestä armosta ja voimasta, joka nosti hänen pienen perheensä "tuhkasta" tulevaisuuteen, kutsumukseen ja tarkoitukselliseen elämään.

Tämän henkilökohtaisen todistuksen ja Raamatun kirjoitusten valossa löydät Jumalan oman haavoittuneen sydämen, Hänen hellän tapansa toimia omiansa kohtaan näinä viimeisinä aikoina, sekä "leskeyden" kohdanneen Israelin, jonka Jumalan on luvannut palauttaa ennalleen itseään varten.

Tämä on tositarina ja nykyaikainen todistus Jumalan uskollisuudesta, joka puolustaa, parantaa ja vahvistaa uudelleen kaikki hyljätyt ja murheelliset sydämet. Hän on todella "orpojen isä" ja "leskien aviomies".

Menehtyväisen siunaus tuli minun osakseni, ja lesken sydämen minä saatoin riemuitsemaan."
Job 29:13

Tuotenumero: 9789525460216

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.