ALE 10 %
  • Lattiakuvat 3 - nuorille ja aikuisille

Lattiakuvat 3 - nuorille ja aikuisille

Aulikki Mäkinen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 31,50 35,00 €
Määrä: kpl
Collector

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaLasten Keskus

Julkaistu2012

Sivumäärä97

Koko232 x 176 x 10 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789516279476

Lattiakuvat on raamatunkerronnan menetelmä, jota voi tehdä hyvin eri-ikäisten ihmisten kanssa lapsista aikuisiin. Tämän kirjan tarinat on suunnattu tukemaan erityisesti nuoriso- ja aikuistyön hartauselämää. Raamatusta nousevissa lattiakertomuksissa pohditaan niin epäoikeudenmukaisuutta ja lähimmäisen rakastamista kuin oman paikan löytämistä ja menneeseen takertumista.

Lattiakuvissa olennaista on osallistujien kokemus yhteydestä sekä ihmisen kokonaisvaltaisuu; kehollisuutta ei ole näissäkään kertomuksissa unohdettu. Tärkeintä on kuitenkin saattaa osallistujien elämä ja Raamatun kertomukset vuoropuheluun toistensa kanssa. Tämän kirjan tarinat ovat käytössä testattuja ja lähtökohdiltaan yksinkertaisia, muun muassa materiaalia tarvitaan vain vähän.

Lattiakuvat on Saksassa syntynyt uskonnonpedagoginen menetelmä. Männistön seurakunnan kirkkoherra Aulikki Mäkinen on vaikuttanut keskeisesti menetelmän leviämiseen Suomessa. Koulutusta menetelmään tarjoavat muun muassa Seurakuntaopiston Lapsityön Instituutin ja Seurakuntien Lapsityön Keskuksen kouluttajat.

Tuotenumero: 9789516279476

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.