Kuka keksi banaanipotkun — ja muita futisfaktoja Suomesta

Kalle Nuuttila

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 19,90
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaLasten Keskus

Julkaistu2020

Sivumäärä55

Koko240 x 188 x 5 mm

Tuotemuotopehmeäkantinen

Ikäsuositus8+

ISBN/EAN9789523542884

Kaiva kannatushuivi esiin, ota mukava asento ja tartu kirjaan! Tämän opuksen sivuilla kotimaisen jalkapallon historian lehdet kohisevat kuin Saviniemen kentän katsomo syksyllä 2005.

Yli sataan vuoteen jalkapalloa mahtuu rutkasti ikimuistoisia hetkiä ja pelaajia. Tiedätkö koska ja missä ensimmäisestä Suomen mestaruudesta pelattiin? Kuka tarjosi vastustajalle pastilleja? Tai minkä joukkueen kannattajat kajauttavat ilmoille Banzai-huudon? Innostava koko perheen tietokirja valottaa suomalaista pääsarjatason jalkapalloa monelta kantilta. Sami Kaarakaisen upea nelivärikuvitus viimeistelee vauhdikkaan kokonaisuuden.


Kalle Nuuttila on kustannusalan ja urheilukenttien moniottelija. Jalkapallon saralla Nuuttila on voittanut Kuhmoisten kyläturnauksen, lanseerannut vauvanvaatemalliston joukkueelleen sekä kamppailut jalkapallotriathlonin maailmanmestaruudesta.

Sami Kaarakainen on monipuolinen kuvittaja-graafikko. Rovaniemeläinen Kaarakainen on entinen alasarjatason jalkapalloilija, rantafutiksen, umpihankifutiksen ja suopotkupallon konkari ja säännöllisen epäsäännöllinen näky RoPSin kotipelien katsomossa.

Tuotenumero: 9789523542884

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.