Kiitoksen voima

Joyce Meyer

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 28,00
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaKuva ja Sana

Julkaistu2.p.2017

Sivumäärä376

Koko120 x 210 x 32 mm

Tuotemuotokovakantinen

ISBN/EAN9789515853103

Näyttävä, kovakantinen vuosihartauskirja. Kirja opettaa lukijaa ylläpitämään kiitosmieltä ja nauttimaan elämästä aivan uudella tavalla. Hartausteksti, rohkaiseva raamatunjae ja kiitosrukous jokaiselle päivälle. UPEA LAHJAKIRJA!


Palkittu amerikkalainen kirjailija ja evankelista Joyce Meyer tahtoo opettaa lukijoilleen, millainen voima kiitollisuudella on kristityn elämässä. Kun pysähdyt päivittäin miettimään, miten monin tavoin Jumala on siunannut sinua, opit ymmärtämään syvemmin Hänen ääretöntä rakkauttaan ja armoaan ja jatkuvaa läsnäoloaan elämässäsi.

Joyce Meyerin Kiitoksen voima on kiitollisuuteen keskittyvä, syvästi raamatullinen koko vuoden hartauskirja. Kirjan 365 tekstiä auttavat lukijaa tekemään kiittämisestä päivittäisen tavan, jolla on elämää mullistava voima. Jokaiseen hartaustekstiin liittyy rohkaiseva raamatunjae ja kiitosrukous.

Kirja opettaa lukijaa ylläpitämään kiitosmieltä ja nauttimaan elämästä aivan uudella tavalla. Kun kiitollinen asenne juurtuu sydämeesi ja opit tunnistamaan Jumalan hyvät teot ja lahjat arjessasi, elämäsi alkaa muuttua yllättävällä tavalla.

Tuotenumero: 9789515853103

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.