Kaksi naista - Yksi usko

Mailis Janatuinen

Hinta: 19,00
Määrä: kpl

Tämäkin tuote laskulla tai osamaksulla.

KustantajaPerussanoma

Julkaistu2.p. 2015

Sivumäärä272

Tuotemuotopehmeäkantinen

ISBN/EAN 9789518887402

Laura on suomalainen, Chieko japanilainen. Molemmat kokevat kovia lapsuudessaan, nuoruudessaan he joutuvat sodan jalkoihin.

Kaksi naista - yksi usko kertoo kahden nyt jo yhdeksänkymmentä vuotta täyttäneen naisen tarinan. Laura tekee kaksi evakkoreissua; Chieko näkee atomipommin putoavan Hiroshimaan. Molemmat jäävät leskeksi suhteellisen varhain.

Erilaisista kulttuuritaustoista huolimatta Lauraa ja Chiekoa kantaa pitkän ja vaiherikkaan elämän läpi sama usko. Lukija saa seurata yhtäältä Lauran kasvua intohimoiseksi lähetysystäväksi, toisaalta Chiekon kasvua oman seurakuntansa tulipylvääksi.

Kirja ei kerro vain voitoista, vaan Herran elopellolla koetaan myös tappioita. Päällimmäiseksi nousee kuitenkin kahden vanhan naisen valoisa luottamus Jumalan apuun ja Jeesuksen sovitusveren voimaan kuoleman edessä.

Tuotenumero: 9789518887402

Arvostele tämä tuote

13.03.2015 - pörriliini

Minä tykkäsin kovasti tästä kirjasta, se aivan kuin imaisi minut lukemaan. Minä en lue juurikaan historiallisia kirjoja, en myöskään sodasta kertovia kirjoja. Tämä kirja oli minusta poikkeuksellisen mielenkiintoinen ja sitä oli mukava lukea. Kaksi naista joiden elämänkohtalot olivat paljon samanlaisetkin, toisaalta aivan erilaiset johtuen kotimaidensa kulttuurista ja sotatilanteesta. Kirjassa kerrotaan Lauran ja Chiekon elämästä lapsuudesta nykypäivään. Usko oli heidän elämässään kantavana voimana vastoinkäymisissä, sotatilanteissa ja kasvatti Lauran lähetysystäväksi ja Chiekon seurakunnan tukipylvääksi. Voin lämpimästi suositella tätä kirjaa ja olen omaa kirjaanikin lainannut ystävilleni ja hekin ovat tykänneet sitä lukea.